Workshop – Paverpol

Beste bloemschikkers,

Met enige vertraging, nodig ik jullie heel graag uit op onze langbeloofde paverpolworkshop. Er zijn wat moeilijkheden en vertragingen geweest bij de bestelling en levering van de materialen, en zoals jullie op de foto kunnen zien, wordt het ook een compleet ander model.  In plaats van het afgesproken hartenduo, stel ik jullie “Girl with a view” voor.

Het is geen makkelijk werkstuk en de werktijd, drogen inbegrepen, zal ergens tussen 3 en 4 uren zijn. We verwelkomen jullie graag met een lekker glaasje cava en een hapje, en maken er een leuke en interessante workshop van!

Data:

  • vrijdag 12 augustus om 13h
  • woensdag 17 augustus om 18h
  • maandag 20 augustus om 13h
  • vrijdag 9 september om 13h
  • maandag 12 september om 13h
  • woensdag 14 september om 18h

We werken met maximum 8 personen per workshop!

Kostprijs : 70 € (in deze prijs zitten alle materialen  inbegrepen)

Opgelet: Voor de workshops in augustus, moeten alle inschrijvingen binnen zijn VOOR 12/8, voor de workshops in september, graag inschrijven VOOR VRIJDAG 26/8. Vermeld bij voorkeur  ook een tweede keuzedatum.  

Wat brengt u zelf mee: een haardroger, een goeie schaar. Er worden door ons schorten en handschoenen voorzien!

Hoe inschrijven: klik hier

Heel graag tot dan!

Millefleurs

Geplaatst in Bloemschikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.