Over Millefleurs

Millefleurs is een ambachtelijk bloemenatelier waar kwaliteit en service voorop staan.

U kan er terecht voor een stijlvol boeket en bloemwerk voor alle gelegenheden, gaande van een bloemstukje voor de gastvrouw tot Kerst- en Allerheiligenstukken, rouwwerk of bruidsboeketten. We verzorgen ook boekettenabonnementen, helemaal afgesteld op uw maat en wensen! Daarnaast zijn er ook ook cadeaubons bij ons te verkrijgen. Deze worden steeds stijlvol verpakt en vergezeld van een kleine attentie.

Bent u zelf creatief, dan kan u bij ons ook bloemschikworkshops volgen. Per maand werken we rond een ander thema. Ook de kleinste artiesten onder ons worden niet vergeten want wij organiseren tevens kinderbloemschiknamiddagen. Dit kan bij ons in het atelier maar ook aan huis voor bv. een verjaardagspartijtje!

Ook aan het decoratieve aspect wordt bij ons aandacht besteed! We hebben steeds een assortiment gevulde lantaarns en hoge glazen vazen, glaswerk, windlichten, theelichtglazen,… ter beschikking. Alle kransen en guirlandes worden in eigen atelier vervaardigd en plantenschalen voor binnen en buiten worden met veel zorg en oog voor het seizoen of de gelegenheid samengesteld.

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar iets unieks, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gedetailleerde informatie rond een specifieke service kan worden geraadpleegd in de respectievelijke menu’s van deze website.