Doe-het-zelf winterworkshop

Hallo allemaal,

Onze bloemschikworkshops kunnen spijtig genoeg nog steeds niet doorgaan, maar een zelfgemaakt bloemstukje geeft zoveel voldoening en brengt zoveel sfeer in huis! We hebben opnieuw een doe-het-zelf-pakket samengesteld waarmee jullie thuis aan de slag kunnen gaan en jullie eigen winters tafereeltje kunnen maken.

We werken met witte berkenschors, witte hyacintjes, wit/groene rozen, waxflower, lysianthus en prille witte tulpjes. De bloemen worden in kleine glazen vaasjes geschikt, dus deze kunnen telkens weer vervangen worden door bloemen naar jullie keuze. We werken af met vers platmos, witte wooly voor de winterse toets en pitriet.

De kostprijs van dit pakket bedraagt 38€ en kan opgehaald worden na een seintje van ons. Om organisatorische redenen moet er dus zeker op voorhand besteld worden, zo kunnen jullie met dagverse materialen werken.

Bestellen kan via mail of telefonisch.

Veel plezier!

 

Geplaatst in Bloemschikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *